Wimperextensions laten zetten bij Jetty’s Beautysalon in Amstelveen

Als je graag wimperextensions wilt laten zetten in Amstelveen, ben je van harte welkom bij Jetty’s Beautysalon. We zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van One by One wimperextensions voor een intense oogopslag. Onze wimpers hebben een grote invloed op de uitstraling van ons gezicht. Ze complimenteren onze ogen en zorgen voor een intense maar natuurlijke oogopslag. Toch is niet iedereen gezegend met een volle bos wimpers.

In dat geval is een wimper verlenging een goede keuze. Dit maakt jouw wimpers niet alleen langer, maar zorgt ook voor meer volume. Als je wimperextensions wilt laten zetten in Amstelveen, staan de specialisten van Jetty’s beautysalon graag voor je klaar. Aan de hand van onze One by One wimper techniek, voorzien we je van een set prachtige wimpers die jouw natuurlijke uitstraling nog eens extra ondersteunen.

Daarnaast heeft het laten zetten van wimperextensions bij Jetty’s Beautysalon in Amstelveen nog een aantal voordelen. Als je wimperextensions laat zetten is het gebruik van mascara niet meer nodig. Ook hoeven de wimpers niet meer gekruld te worden met een wimper kruller. Zo hoef je in de ochtend niet meer in de weer met make-up en kun je direct beschikken over een prachtige natuurlijke look. De One by One wimperextensions van Jetty’s in Amstelveen zijn geschikt voor elk type wimper haar.

One by One wimperextensions in Amstelveen

Als je graag wimperextensions wilt laten zetten of jouw wimpers wilt voorzien van een natuurlijke verlenging, dan kan dat veel redenen hebben. Zo kan het zijn dat jouw natuurlijke wimpers kort of dun zijn, maar ook omdat je niet dagelijks in de weer wilt zijn met mascara of make-up. Met wimperextensions kun je namelijk altijd beschikken over een intense oogopslag. Met de One by One techniek voorzien we iedere wimper van een extra extensions.

Natuurlijk mag je de lengte en de dikte hiervan zelf bepalen. Op deze manier creëer je niet alleen lengte, maar ook volume. De extensions zijn op natuurlijke wijze gekruld zodat je naast mascara ook geen gebruik meer hoeft te maken van een wimpertang. De One by One wimperextensions van Jetty’s Beautysalon in Amstelveen beschadigen de eigen wimper niet. Een wimper verlenging is dan ook volkomen veilig.

In onze salon in Amstelveen maken we alleen gebruik van de beste kwaliteit wimperextensions. Daardoor kun je tot wel 6 weken genieten van een prachtige oogopslag. Onze extensions zijn ultra licht van gewicht waardoor je ze niet voelt. Daarnaast zijn ze waterbestendig en kun je er dus gewoon mee douchen of zwemmen.