Onze IMAGE SKINCARE behandelingen

Het gaat bij IMAGE Skincare om resultaat, dat geldt voor professionele huidverjonging als voor de paramedische huidverbetering. Om het resultaat te optimaliseren wordt er samen met de IMAGE Skincare specialist gekeken naar welke behandeling aansluit op uw huidige wensen en behoeften. Met één van onze productspecialisten worden alle mogelijkheden doorgenomen, om vervolgens vast te stellen welke behandeling(en) nodig zijn

O2LIFT - €100
ORMEDIC FECIAL - €75
BE CLEAR PURIFYING FACIAL - €75
ORMEDIC LIFT - €75
ACNE LIFT €100

Bij huidproblemen

 • Persoonlijk advies

  Wij geven persoonlijk advies voor huidproblemen

 • Passende producten

  Wij bieden passende producten voor het verhelpen van uw huidproblemen

Elk huidtype is anders en daarom is er voor elk huidprobleem een ander advies nodig. In een gesprek met één van onze productspecialisten wordt er eerst in kaart gebracht om wat voor huidprobleem het gaat. Vervolgens wordt er een IMAGE Skincare product gekozen uit één van onze lijnen die het beste bij uw huid past.

IMAGE geeft echt om uw huid en alles wat hiermee te maken heeft. Daarom is er voor elk soort huidtype een passend IMAGE Skincare product. One for all. Hierdoor is er een breed en diep aanbod aan behandelingen en behandelproducten. Doordat de producten gemakkelijk zijn in gebruik, kan niet alleen een huidprofessional gebruik maken van de producten, maar kan de behandeling ook thuis worden voortgezet.

Onze productlijnen

 • Voor elk huidype

  De producten zijn voor elk huidype en elke dag te gebruiken

 • Gemakkelijk en effectief

  Gemakkelijk en effectief in gebruik

 • Tegen huidveroudering

  Tegen huidveroudering en schadelijke effecten van buitenaf

Voor verschillende huidtypen

 • ongebalanceerde huid

  Wij behandelen de Ongebalanseerde huid

 • De geïrriteerde huid

  De producten zijn geschikt voor de geïrriteerde huid

 • De gevoelige huid

  Onze producten verzorgen de gevoelige huid

 • Zwangere vrouwen

  Een zachte en verzorgde huid speciaal voor zwangere vrouwen

 • Tieners

  Voor tieners met huidproblemen hebben wij passende producten en behandelingen.

Intake, advies en afspraken

Om erachter te komen welke behandeling voor uw huid het beste is, voeren wij graag een intake gesprek. Dit kan telefonisch, op afspraak of per mail. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Productomschrijving
Een mix van organische ingrediënten met therapeutische resultaten geeft passie terug aan uw huid. De behandeling geeft uw huid een boost zonder chemische bestanddelen. De peeling bevat natuurlijke fruitenzymen en pulp van passievruchten (papaya, ananas en pompoen), die de dode huidcellen verwijderen en schade aan huidcellen herstellen zonder chemische zuren. Een enorme verbetering van de huidteint, zuiverheid en huidtextuur zal ontstaan. De Japanse groene thee geeft de huid een gezonde, levendige teint en het co-enzym Q10 geeft de huid hydratatie. Een heerlijke geur met organische mangopulp, perfect voor iedere huid.

Voordelen
Een organische mix van papaya, ananas, pompoen en mango met medische resultaten die de gestresste, vermoeide en doffe huid weer in balans brengt. Deze niet-chemische peeling herstelt, vernieuwt en kalmeert met organische ingrediënten de huid op natuurlijke wijze.

Stel je voor het vrijgeven van verse, gezonde huid onder lagen van oudere huidcellen verborgen met een proces dat zowel zacht en versterkend.
Gebruik van zuurstof, van planten afgeleide stamcellen, peptiden en speciaal geconcentreerd enzymatische plantenextracten, O2 LIFT levert een premium spa ervaring met direct resultaat. Deze anti-aging, luxe spa-behandeling levert prachtige stralende huid dat zo gezond als het is stralend aanvoelt.