Microblading bij Jetty’s Beautysalon in Amstelveen

Voor microblading in Amstelveen bent u bij Jetty’s Beautysalon van harte welkom. Met deze nieuwe techniek kunt u elke dag genieten van perfect gestylde wenkbrauwen zonder dat u daar make-up voor hoeft te gebruiken. Microblading in Amstelveen is veilig én geeft direct een verzorgd resultaat. Niet iedereen beschikt over natuurlijke en volle wenkbrauwen. Toch zijn onze wenkbrauwen bepalend voor onze gezichtsuitdrukking.

In veel gevallen worden ze in model gebracht of bijgetekend aan de hand van make-up. Toch geeft dit geen langdurig effect. Daarnaast kost het aanbrengen van make-up en modelleren van de wenkbrauwen extra tijd. Met microblading is dat voorgoed verleden tijd. Deze innovatieve techniek geeft u direct de wenkbrauwen die passen bij de vorm van uw gezicht. Uw natuurlijke uitstraling wordt daardoor extra benadrukt.

De microblading van Jetty’s Beautysalon in Amstelveen is een semipermanente make-up welke werkt op basis van pigment. De hairstrokes worden één voor één aangebracht tussen uw natuurlijke wenkbrauwen. Daarbij kan er gekozen worden voor diverse vormen. Microblading geeft een langdurig en natuurlijk uitziend resultaat. De methode is veilig en wordt altijd uitgevoerd aan de hand van uw specifieke wensen.

microblading Amstelveen

Microblading omgeving Amstelveen

Als u uw wenkbrauwen wilt laten voorzien van microblading in Amstelveen, staan onze ervaren schoonheidsspecialiste graag voor u klaar. Om het beste resultaat te kunnen garanderen, maken we naast onze ruime ervaring ook gebruik van de beste producten. Om tegemoet te kunnen komen aan uw wensen, starten we altijd met een intake gesprek. Zo kunnen we samen met u bepalen welke wenkbrauw vorm het beste bij uw gezicht en uitstraling past.

Microblading van Jetty’s Beautysalon in Amstelveen is geschikt voor elk type wenkbrauw of huid. Op deze manier kan iedereen beschikken over mooie volle wenkbrauwen. Het aanbrengen make-up is daarvoor niet meer nodig. U kunt altijd beschikken over een verzorgd en sprekend uiterlijk. Ook het verven van uw wenkbrauwen is met het laten aanbrengen van microblading niet meer nodig. Het pigment wordt aan de hand van ultra dunne mesjes aangebracht in de natuurlijke vorm van uw wenkbrauwen.

Dat staat altijd garant voor een prachtig eindresultaat. Het langdurige resultaat van microblading zorgt ervoor dat uw wenkbrauwen op elk tijdstip van de dag perfect gemodelleerd zijn. Dit draagt bij aan ons zelfvertrouwen en bespaart u daarnaast ook nog eens tijd. Voor het laten aanbrengen van microblading voor wenkbrauwen staat Jetty’s Beautysalon in Amstelveen dan ook graag voor u klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op bij vragen, of maak direct een afspraak.