Beautysalon voor een ontspannende massage in Amstelveen

Als je op zoek bent naar een beautysalon voor een ontspannende massage, ben je bij Jetty’s Beautysalon in Amstelveen van harte welkom. In onze salon kun je genieten van diverse massages die een ontspannende werking hebben voor lichaam en geest. Hierbij kun je denken aan een ontspanningsmassage, voetmassage of hotstone massage.

Onze beautysalon in Amstelveen is gespecialiseerd in het verstrekken van hoogwaardige massages die jouw lichaam en geest laten ontspannen en tot rust brengen. Door middel van een ontspanningsmassage worden knelpunten en blokkades in het lichaam losgemaakt. Deze kunnen voortkomen uit bijvoorbeeld spanningen en stress. Door deze spanningen raakt jouw lichaam en geest op den duur vermoeid, en kunnen er allerlei vervelende lichamelijke klachten optreden. Hierbij kun je denken aan spanningshoofdpijn of schouderklachten.

In dat geval ben je in de beautysalon van Jetty’s in Amstelveen van harte welkom. Door middel van speciale massagetechnieken en het gebruik van hoogwaardige oliën voel jij je weer snel als herboren. Wil je liever gebruik maken van een heerlijke voetmassage of hotstone massage? Ook dan staan we graag voor je klaar. Neem vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.

Hotstone massage bij beautysalon Jetty’s in Amstelveen

Natuurlijk ben je in onze beautysalon in Amstelveen niet alleen van harte welkom voor een ontspanningsmassage of voetmassage. Ook als je graag een hotstone massage wilt ondergaan in onze beautysalon staan we graag voor je klaar. Een hotstone massage is pure ontspanning voor je lichaam, maar ook voor je geest. Tijdens deze massage maken we gebruik van warme stenen van basalt.

De warmte dringt diep door in je spieren terwijl de druk van de basaltstenen zorgt voor een masserend effect. Deze massage heeft een ontgiftende werking doordat het de stofwisseling optimaal stimuleert. Een hotstone massage in onze beautysalon in Amstelveen werkt niet alleen ontspannend. Deze massage is ook toepasbaar als je bijvoorbeeld last hebt van spierproblemen, een slechte doorbloeding of spijsverteringsproblemen. Deze eeuwenoude massagetechniek is bewezen effectief en weldadig voor het lichaam en geest.

Natuurlijk ben je in onze beautysalon in Amstelveen ook van harte welkom voor diverse soorten voetmassages. Deze weldaad voor je voeten laat je weer snel herboren en fit voelen. Of je nu op zoek bent naar een ontspannings- hotstone massage of verfrissende voetmassage, bij Jetty’s Beautysalon in Amstelveen staan we graan voor je klaar.