Pedicure Jetty’s Beautysalon in Amstelveen

Voor een professionele voetbehandeling ben je bij de pedicure van Jetty’s Beautysalon in Amstelveen aan het juiste adres. Als voetspecialist staan we graag voor je klaar met diverse pedicure behandelingen en ontspannende massages. De gezondheid van onze voeten is van groot belang. We staan er misschien niet altijd bij stil, maar onze voeten spelen een grote rol in onze bewegingsvrijheid.

Toch kun je soms last hebben van pijnlijke voeten. Dit kan veroorzaakt worden door ingegroeide teennagels, likdoorns of eelt vorming. Het dragen van schoenen is dan pijnlijk en er ontstaat een branderig gevoel tijdens het lopen. In dat geval ben je bij de pedicure van Jetty’s Beautysalon in Amstelveen van harte welkom. Aan de hand van vakkundige voetbehandelingen zorgen we ervoor dat jouw voeten weer in optimale conditie zijn.

Dit kan aan de hand van een ontspannende massage, het knippen van de nagels of het verwijderen van overtollig eelt en likdoorns. Onze verfrissende voeten spa zorgt tevens voor een goede doorbloeding waardoor afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd door het lichaam. Hierdoor kun je weer pijnvrij bewegen en kun je genieten van perfect verzorgde voeten.

Vakkundige pedicure in Amstelveen

Omdat onze voeten dagelijks worden blootgesteld aan een behoorlijke belasting, is een goede verzorging onmisbaar. Ook als je hinder ondervindt van probleemvoeten ben je bij de pedicure van Jetty’s Beautysalon in Amstelveen van harte welkom. Drukkingen en eeltvorming onder de voeten zijn niet alleen pijnlijk, maar veroorzaken op den duur ook likdoorns. Een professionele pedicure behandeling biedt dan uitkomst.

In onze beautysalon in Amstelveen ben je van harte welkom voor het laten behandelen van ingegroeide teennagels, een ontspannende massage of het laten knippen en lakken van de teennagels. Ook als je hinder ondervindt van beschadigde nagelriemen staat de pedicure van Jetty’s Beautysalon in Amstelveen graag voor je klaar. Tijdens onze voetbehandelingen maken we niet alleen gebruik van onze vakkennis, maar ook van hoogwaardige beauty producten. Op deze manier herstellen we de gezondheid van je voeten optimaal zodat je weer pijnvrij kunt lopen en bewegen.

Natuurlijk ben je bij ons ook aan het juiste adres voor diverse beauty behandelingen voor je voeten. Hierbij kun je denken aan een ontspannende voetmassage of het lakken van de nagels. Als je op zoek bent naar een vakkundige pedicure in Amstelveen, neem dan vrijblijvend contact met ons op of maak een afspraak.